logo_energie_maison.jpg

Welke diensten bieden de leveranciers van ProxiFuel?

29 april 2024
De mazout- en pelletleveranciers van ProxiFuel bieden u een brede waaier aan diensten om uw dagelijkse leven te vereenvoudigen. We zetten ze voor u op een rij.

Op de website van ProxiFuel hebt u toegang tot de gegevens van tien mazout- en pelletleveranciers in België. Zowel aan zakelijke klanten als particulieren bieden die leveranciers een uitgebreide waaier aan diensten, om u het hele jaar door comfort te garanderen.

 

Plaats uw bestelling op elk gewenst moment online

 

Dankzij het ProxiFuel-netwerk kunt u uw bestellingen van  stookolie en  pellets de klok rond en in heel België online plaatsen.

 

De leveranciers van ProxiFuel, een dochteronderneming van TotalEnergies, bieden een lokale service en profiteren tegelijkertijd van de kracht van een nationale groep. Aarzel niet om ze zoveel mogelijk informatie te geven wanneer u uw bestelling plaatst.

 

Kies voor automatische stookolielevering

 

Als u niet voortdurend wilt controleren hoeveel mazout u nog in uw tank hebt, kunt u kiezen voor automatische stookolielevering.

 

Om van die service gebruik te kunnen maken, moet uw tank altijd toegankelijk zijn, zelfs als u niet thuis bent, en moet ze een inhoud van minstens 2.000 liter hebben. Voor de rest zorgen onze ProxiFuel-leveranciers voor alles.

 

Dankzij nieuwe technologieën wordt de resterende hoeveelheid stookolie in uw tank vanop afstand opgevolgd. Op basis van uw jaarlijkse verbruik, de weersomstandigheden en de capaciteit van uw tank bepaalt het systeem wanneer het tijd is om uw tank te laten bijvullen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

 

Profiteer van verschillende betaalmogelijkheden

 

ProxiFuel biedt u een maandelijks betalingsplan voor uw pellet- of stookolieaankopen, zodat u grote facturen voor uw budget kunt vermijden.

Het bedrag van uw maandelijkse aflossingen wordt bepaald volgens uw jaarlijks verbruik en de dagprijs van de mazout of de pellets. Het wordt elk jaar herberekend op basis van uw werkelijke verbruik en de schommelingen van de prijs.

 

Goed om te weten

Wanneer u uw eerste bestelling plaatst, dient u 50% van het factuurbedrag voor een stookolielevering te betalen om van de maandelijkse betalingsmogelijkheid gebruik te kunnen maken. Als u pellets bestelt, dient u minimaal één pallet of één ton pellets te bestellen, naargelang de pellets in zakken of bulk geleverd worden.

Tal van extra diensten

 

Bent u een bedrijf dat een wagenpark moet beheren? ProxiFuel is uw partner voor al uw professionele bestellingen van brandstoffen, oliën en andere producten, waaronder AdBlue® of HVO 100, de biobrandstof ontwikkeld door TotalEnergies.

 

Hebt u vragen over de diensten en producten die de leveranciers van ProxiFuel aanbieden? U kunt ons telefonisch bereiken op 0800 76 000, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, of per e-mail op info@proxifuel.be.

 

 

 

Lees ook:

De criteria om een goede mazoutleverancier te kiezen

Waarom pellets kopen bij ProxiFuel?