sac_pellets_15kg_face_produit.jpg

Waarom kiezen voor Pellets Premium van TotalEnergies?

30 juli 2024
Bent u op zoek naar lokaal geproduceerde pellets van 100% naaldhout met een hoog rendement? Pellets Premium van TotalEnergies voldoet aan al uw verwachtingen.

Veel Belgische huishoudens genieten vandaag van de warmte van een pelletkachel, geïnstalleerd in hun leefruimte, of van de warmte van een pelletketel, als vervanging van een meer traditionele gas- of mazoutinstallatie. Een verstandige keuze. Houtpellets zijn namelijk een efficiënte, duurzame en zuinige verwarmingsbrandstof.

 

Hoe kiest u de juiste pellets?

Het moeilijkste als u houtpellets gaat bestellen? Een keuze maken uit de vele pelletleveranciers die een breed gamma merken aanbieden. U wilt namelijk kiezen voor de juiste pellets die u een optimaal rendement geven. Net zoals bij de meeste andere producten die we consumeren, verschillen de aangeboden pellets op de markt. Sommige zijn van betere kwaliteit dan andere, terwijl andere dan weer duurder zijn.

Via onze Proxifuel-filialen kunt u kiezen voor Pellets Premium van TotalEnergies dat u een aantal belangrijke voordelen geeft.

 

De voordelen van TotalEnergies Pellets Premium 

 

Pellets Premium van TotalEnergies, 100% naaldhout

Pellets Premium van TotalEnergies zijn natuurlijke houtkorrels, gemaakt van 100% naaldhout. Ze bevatten geen additieven. De lignine uit het hout fungeert als kleefstof.

 

Lokaal geproduceerde pellets

Pellets Premium van TotalEnergies worden in België geproduceerd op basis van houtresten uit lokale, duurzaam beheerde bossen.

De productie en de verdeling van die pellets past dus binnen het duurzame concept van de korte keten, om de milieu-impact van de productie en het transport zoveel mogelijk te beperken.

Met uw keuze voor Pellets Premium van TotalEnergies draagt u dan ook bij aan een duurzame toekomst.

 

Pellets met een hoog rendement

Pellets Premium van TotalEnergies pellets hebben een hoge calorische waarde.

Ze hebben een zeer laag vocht-, as- en fijn houtstofgehalte, waardoor ze efficiënter werken, uw verwarmingstoestel minder verstopt raakt en er minder stof ontstaat. Met hun geschikte grootte zijn de pellets ook goed op te nemen door uw verwarmingsapparaat.

Pellets Premium van TotalEnergies zijn bovendien Dinplus en Enplus-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strengste eisen op de markt.

Uw Pellets Premium van TotalEnergies zorgen er niet alleen voor dat uw ketel of kachel een optimaal rendement heeft, maar ook dat uw toestel minder verstopt raakt en uw installatie op termijn beschermd is.

 

Pellets Premium van TotalEnergies, gemakkelijk te verkrijgen

Pellets Premium van TotalEnergies worden op verschillende manieren verpakt om zo goed mogelijk aan uw gebruik te voldoen:

  • in zakken van 15 kg;
  • of in bulk.

De leveranciers van ProxiFuel en de andere verdelers die met het merk werken leveren houtpellets in bulk. Ze kunnen u overal in België bevoorraden, waar u zich ook bevindt.

 

Lees ook:

Hoe werkt een pelletketel?

Het belang van de juiste leverancier voor uw pelletaankoop