pellet love.jpg

Bestel uw Belgische pellets op elk moment online

06 mei 2024
Op de website van ProxiFuel kunt u uw pellets online bestellen, in bulk of in zakken, op elk moment van de dag.

We hebben niet altijd de reflex of de mogelijkheid om onze pellets te bestellen tijdens de openingsuren van de dichtstbijzijnde leverancier. Vandaag gebruiken we allerlei digitale hulpmiddelen om online aankopen te doen. Waarom zouden we onze verwarmingsbrandstoffen, zoals pellets, dan ook niet online kopen?


ProxiFuel wil het leven van zijn klanten gemakkelijker maken en geeft hun via de website de mogelijkheid om hun pellets te bestellen, op elk moment van de dag of nacht.

 

Uw Belgische pellets bestellen was nog nooit zo eenvoudig

 

's Avonds in uw sofa of op kantoor met uw smartphone ... ProxiFuel maakt het heel eenvoudig om verwarmingspellets te bestellen.

 

Surf naar de website en klik op het menu 'Pellets'. Geef vervolgens uw postnummer op, samen met de verpakking en de hoeveelheid pellets die u wilt bestellen, in zakken of in bulk.

 

Nadat u de gevraagde informatie doorgestuurd hebt, verschijnt het bedrag van uw bestelling op de website. Klik vervolgens op de knop 'Bestellen'. Na die stap dient u nog uw contactgegevens in te voeren, bepaalde opties aan te geven en uw gewenste betaalmethode te kiezen.

 

Goed om te weten

U kunt online pellets bestellen voor bijna alle regio's in België. In bepaalde gebieden of voor de levering van pellets in zakken is het soms noodzakelijk om via een van onze partnerleveranciers te gaan.

 

Een kwaliteitsservice afgestemd op uw behoeften

 

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, zal het team van ProxiFuel of een van onze partnerleveranciers het tijdstip van levering zo snel mogelijk bevestigen. Wanneer u uw bestelling plaatst, hebt u de mogelijkheid om mogelijke opmerkingen of wensen aan onze medewerkers door te geven. We zullen proberen hier rekening mee te houden.

 

Twee manieren om pellets te leveren

 

We kunnen pellets in bulk leveren. De pellets worden dan geleverd door een gloednieuwe vrachtwagen met een blaassysteem en worden meteen en stofvrij in uw silo geblazen door onze opgeleide medewerkers.

 

In zakken worden de pellets geleverd op pallets met 66 zakken van 15 kg. Er zijn ook kleinere verpakkingen verkrijgbaar. Zo kunt u kwaliteitspellets kopen in zakken van 10 kg.

 

Pellets van topkwaliteit uit België

 

Als u voor ProxiFuel kiest, bent u zeker dat u pellets van goede kwaliteit koopt. Het rendement en de kwaliteit van Total Pellets Premium worden gegarandeerd doordat ze aan verschillende belangrijke normen voldoen. De aangeboden pellets worden in België geproduceerd uit houtafval, zoals zaagsel of onbruikbare houtschilfers, of zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Ze hebben ook een van de hoogste calorische vermogens op de markt.

 

Lees ook:

Zijn pellets in bulk goedkoper dan pellets in zakken?

Zakken met pellets bewaren