ThumbsUp.jpg

Automatische mazoutlevering voor gemoedsrust

12 augustus 2024
De automatische mazoutlevering van Proxifuel zorgt ervoor dat u altijd brandstof in uw tank hebt en dat u profiteert van lage prijzen.

Het is best vervelend als u zonder mazout komt te zitten. Dringend mazout bestellen is bovendien duurder. En hoewel de medewerkers van Proxifuel er alles aan doen om hun klanten in nood te helpen, is het niet ongebruikelijk dat u een dag of twee moet wachten om uw tank te laten vullen, bijvoorbeeld als u in het weekend zonder brandstof komt te zitten.

Hoe werkt een automatische levering van mazout?

Om te voorkomen dat u zonder brandstof komt te zitten en om het voor u gemakkelijker te maken, kunt u bij Proxifuel kiezen voor een automatische mazoutlevering. Op basis van een analyse van uw jaarlijkse verbruik en door rekening te houden met de weersomstandigheden en de capaciteit van uw tank, letten we erop dat u altijd voldoende brandstof hebt, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat u op regelmatige basis mazout krijgt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. En als u toch nog zonder brandstof komt te zitten, krijgt u voorrang bij de levering als u voor een automatische mazoutlevering gekozen hebt.

Maak het u gemakkelijker met onze automatische mazoutlevering!

Automatische mazoutlevering bespaart u tijd en maakt u het leven eenvoudiger. Wij zorgen voor alles. U hoeft niet aanwezig te zijn om onze chauffeur te ontvangen. Bij elk bezoek controleert hij het niveau van uw tank voor de levering.

Wat zijn de financiële voordelen van automatische mazoutlevering?

Zoals u ongetwijfeld hebt gemerkt, verandert de mazoutprijs van dag tot dag, zowel naar boven als naar beneden. Daarom raden we onze klanten aan om de evolutie van de stookolieprijzen regelmatig te volgen zodat ze op het beste moment kunnen bestellen.

Om u een aantrekkelijke prijs te garanderen, factureren we bij een automatische mazoutlevering de meest voordelige mazoutprijs voor de periode die twee dagen voor de levering begint en twee dagen erna eindigt.

Kies voor maandelijkse facturering

Voor onze automatische mazoutlevering ontvangt u een maandelijkse factuur, zodat u uw verwarmingskosten over het hele jaar kunt spreiden. Als u dat wenst, kunt u uiteraard ook kiezen voor contante betaling na elke levering.

Kan ik gebruikmaken van een automatische mazoutlevering?

U hoeft enkel aan twee eenvoudige voorwaarden te voldoen om van een automatische mazoutlevering te profiteren:

  • u moet een tank hebben met een capaciteit van 2.000 liter of meer;
  • de tank moet van buiten uw woning toegankelijk zijn.

Als dat zo is, kunt u contact opnemen met onze medewerkers om u in te schrijven voor onze service.

Lees ook:

Veiligheid: een prioriteit voor uw mazoutleverancier

Wie zijn de stookolieleveranciers van ProxiFuel?